Kezdőlap > Uncategorized @hu > Megjelentek az idei pályázati felhívások

Gyorsan eltelt a 2017-es esztendő, mely során a Kovács István Alapítvány támogatott fiataljai nagyszerű tanulmányi eredményekkel és kiemelkedő sportsikerekkel örvendeztettek meg minket. A mai naptól a www.kiajo.hu weboldalon elérhetőek az aktuális felhívások és jelentkezési lapok is letölthető formában. Az új pályázati időszakot izgalommal és fokozott érdeklődéssel várja az Alapítvány kuratóriuma.

A szervezet küldetése, hogy a névadó emlékének adózva, szellemi örökségének folytatása és a pozitív jövő érdekében, a tehetséges fiatalok oktatását és sport pályafutását támogassa. A kuratórium ebben az évben is az Érden tanuló középiskolások és utánpótlás korú kajak-kenu versenyzők közül várja a legjobbak jelentkezését.

A jelentkezési lapot a kiegészítő dokumentumokkal együtt január 15-ig kell beküldeni az alapítvány székhelyére. A támogatások odaítéléséről a három tagú kuratórium dönt majd 2018. januárjában.

A kuratórium arra kéri a pályázókat, hogy lehetőség szerint minden esetben olvassák el először a pályázati felhívásokat, majd a jelentkezési lapok kitöltésénél is figyeljenek minden részletre.

A pályázati felhívások erről az oldalról, a megfelelő kategória kiválasztását követően tölthető le.

Köszönjük a megosztást!