Kezdőlap > Alapítvány > KIAJO 2022-ben is!

Örömmel értesítünk mindenkit, hogy a Kovács István Alapítvány az elmúlt évekhez hasonlóan várja a legtehetségesebb és legszorgalmasabb érdi diákok, valamint az U23 kajak-kenu mezőny kiemelkedő versenyzőinek jelentkezését.

Két év után ismét visszatér az élet a rendes kerékvágásba, hiszen folytatva a KIAJO kezdeményezés 2016-ban megkezdett hagyományait, idén is jelentős támogatási összegekkel kívánja segíteni a fiatalokat az alapító és a kuratórium. A segítség talán fontosabb lehet, mint valaha, hiszen a pandémia után 2022-ben talán még inkább kihatással vannak a negatív külső tényezők a diákok mindennapi életére, tanulmányaikra, felkészülésükre.

Ennek ellenére biztosak vagyunk benne, hogy ezúttal is rendkívül nehéz lesz a kiválasztási folyamat és gyönyörű eredményekről számolnak be a fiatalok és a felkészítő edzők, tanárok.

Jelentkezni a szokásos módon az alábbi pályázati felhívások elolvasása után a jelentkezési lapok kitöltésével lehet:

Pályázati felhívás érdi diákoknak:

Pályázati felhívás kajak-kenu versenyzőknek:

Az Alapítványnak továbbra is elsődleges célja, hogy az Érd Megyei Jogú Város középiskoláiban tanuló, kiemelkedő tanulmányi-, sport, – művészeti és közösségi munkát végző diákokat támogassa, illetve, hogy a magyar sikersportnak jegyzett kajak-kenu sportág utánpótlás versenyzőinek felkészülését hatékonyabbá tegye.

Köszönjük a megosztást!