Kezdőlap > Alapítvány > Átadtuk a jubileumi különdíjakat a KIAJO világbajnokoknak!

Gazsó Alida Dóra (KSI) és Rendessy Eszter (UTE) az elmúlt öt évben több alkalommal is KIAJO támogatásban részesült ifjúsági- és felnőtt világversenyeken elért kimagasló eredményeikért, így az alapítvány jubileumi különdíját vehették át Kovács Zoltán alapítótól, és a kuratórium elnökétől Kovács Anitától.

Kovács Zoltán köszöntőjében hangsúlyozta, hogy egy élsportolónak fontos, hogy mindig sikeréhes legyen a felkészülés során, hiszen a célok elérése a rendkívül éles mezőnyben nem könnyű feladat, szükség van folyamatosan az extra motivációra.  Azt is kiemelte, hogy a fizikai mellett, a mentális erőnek hasonlóan nagy szerepe van egy aranyérem, vagy dobogós helyezés megszerzésében.

Az eseményre elsősorban azért most került csak sor, mert a 2020-as eredményeket és a KIAJO 5. éves jubileumát a koronavírus járvány miatt nem lehetett méltó módon megünnepelni. Mint emlékezhetünk, a jubileumi ötödik év alkalmából Kovács Zoltán kivételes felajánlást tett, mely szerint különdíjban részesít valakit, azok közül, akik legalább háromszor kaptak elismerést és ösztöndíjat az alapítványtól.

Gratulálunk a díjazott sportolóknak és felkészítő edzőiknek!

További sok sikert kívánunk!

Köszönjük a megosztást!